keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Loma, voisiko joskus olla tyytyväinen?

Viime viikko lomailtiin Turkin auringon alla, hotelli 4* ja all-inclusive. Vaikka kalenteriin olikin jo keväällä merkitty viikko täyttä lomaa ja vapaata syömistä, kyllähän se välillä silti stressasi. Ja toki sitä tuli syötyä ja juotua ihan varmasti vuoden edestä. Sen verran enemmän senttejä näyttää vyötärönympärys nyt kuin ennen loman alkua :) Mutta eiköhän ne tästä tipu, kun päästään taas vauhtiin.

LIFW-ruokavalio on nyt taas käytössä eli ruoasta on poistettu viljat, pastat, perunat, riisit. Toki treenatessa niitä hiilareita myös tarvitaan, joten välillä tulee varmaan nyt niitäkin otettua. Katsotaan kuinka kauan tällä kertaa viikossa kerätyn varamassan poistamiseen taas menee!

Mutta lomalla oli kyllä kivaa! Ja kyllähän tuo kroppa bikineissä tietyssä valossa näytti ihan mukiinmenevältä. Etta ehkä tässä ollaan oikeaan suuntaan menossa noin pidemmällä tähtäimellä ajateltuna. Toki jossain vaiheessa voisi olla tyytyväinen siihen mitä on, eikä aina vain pyrkiä johonkin "parempaan". Olenkin siis päättänyt, että kun saan nämä lomasentit karistettua, niin aloitan ns. ylläpitovaiheen eli treenaan kovaa mutta laihtuminen ei enää ole tavoitteena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti