sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Kannustavaa!

Meni pari viikkoa toipuessa Tallinnan reissusta. Tai no ei oikeastaan, mutta tuli sellainen blääh-olo kirjoittamiseen. Vaikken mä tätä kenellekään muulle kirjoita kuin itselleni, jotta muistan missä mennään ja mitä on tehty.

Juhannus meni tosi rennosti ja rauhallisesti. Join molempina päivinä kaksi siideriä (0,33) eli suuria juomajuhlia ei meidän taloudesssa vietetty. Hyvää ruokaa syötiin, mutta sitäkin kohtuudella. Tai no vaaka oli eri mieltä, vaaka näytti 1,9 kiloa aamulla enemmän kuin perjantaina.. No mutta kuvat kertoo muuta! Otin tänään siis edistyskuvia, nyt on kuusi kuukautta käyty salilla 2 kertaa viikossa ja ero on selvä mielestäni. Toki kuvat on vähän eri etäisyyksiltä otettu, mutta ehkä joku muukin näkee eron?

Nyt futis jäi kesätauolle, joten ajattelin lisätä kolmannen salikerran viikkoon. Ystävältä sain vähän ohjeita miten kolmen salikerran viikko-ohjelma kannattaa rakentaa. Tein nyt alakroppa+vatsa+osa selkää treenin ja sitten toinen ohjelma on yläkroppa+osa selkää treeni. Viikon kolmas ohjelma on koko kropan treeni, jolloin jos kolmas kerta jää välistä, ei ole niin suuri katastrofi, kun treeni on jo koko kropalle tehty.

Otin sitten Muscle Challengen ohjelmasta vähän osviittaa treeneihin ja juhannusaattona kävin tekemässä alakropan treenin. Sain sillä takareidet niin jumiin (kiitos maven), että ne on edelleen jumissa ja juostessa huomasin askeleen olevan selvästi lyhyempi. Mutta tehoa siis oh ihan kivasti! Tänään pitäisi tehdä sitten yläkropan treeni, paljon liikkeitä ja tiedän, että painot täytyy pistää melko alas.


Tästäpä sitten uuteen viikkoon! Tällä viikolla on myös lauantaina Paavo Nurmen kymppi. Jännää osallistua ekaan juoksutapahtumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti