keskiviikko 5. elokuuta 2015

Masentavaa, mutta ylöspäin mennään. Toivottavasti. Pakko.

Oikeesti, mä en ala!

Miten helppoa onkin kerätä x määrä kiloja hyvinkin lyhyessä ajassa, mutta sitten niiden saaminen pois onkin ihan toinen juttu. Nyt siis pääsi jotenkin käymään, kaikesta liikkumisesta huolimatta, niin, että paino on salakavalasti kivunnut koko ajan vain ylöspäin ja maanantaina se oli kaikkien aikojen huippulukemassa 71,9. Eikä todellakaan ole mitään lihasta, kun farkkujen päälle kasaantuu sellainen kiva makkara :)

Tässäpä siis lähtökohta.



Eihän se nyt HIRVEÄLTÄ näytä, mutta oma olo on tukala ja housut eivät mene kaikki edes kiinni, joten ehkä parempi tehdä korjausliike nyt kuin vaikka vuoden päästä, jolloin piano on tätä vauhtia +10kg. Kun mulle ei näköjään riitä 15-25tuhatta askelta + 2-3 salitreeniä ja juoksut päälle pitämään kroppaa kuosissa. Olematon aineenvaihdunta? Masentavintahan tässä on, että vielä pääsiäisen tienoilla olin 6 kiloa maanantaista painoa pienempi...

Hommaa vauhdittaakseni pistettiin kaverin kanssa haaste pystyy. Kuukauden herkuton (sis sipsit, karkit, siiderit jne), panoksena lapsien vahtiminen yön yli. Kannustinta kerrakseen! :D Salilla käyn pari kertaa viikossa, futis alkaa tänään ja sitten jahka varvas paranee, juoksemaankin vois mennä. Potkaisin nimittäin olohuoneen arkkuun varpaani ja se oli pari päivää aika musta. Edelleen turvoksissa, mutta toimii jo. Voin sanoa, että pääsi  muutama kirosana!

Hirveä nälkä olis, töissä oli huonot ruokavalikoimat, joten söin vain pienen kanasalaatin. Onneksi valmis ruoka odottaa kotona. Arki on helppoa, kun on koko ajan menoa. Mutta luulen, että viikonloppuna mitataan tahdonvoima.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti