maanantai 8. helmikuuta 2016

Viikko 2-3

Jäin vähän jälkeen kirjoittelussa, kun nyt eletään jo viikkoa 4 haasteessa, mutta yritetään ottaa tama kiinni :)

Viikko kaksi sujui myös hienosti. Ruokavalio edelleen hiukan ongelmallinen, kun kaikki pitää valmistaa eikä mitään löydy kaapista helpolla. Paitsi niitä munia :D

Toisen viikon lopulla oli myös iso haste, kun olin koetoimitsijana agilitykisoissa. Kisojen paras asia on aina ollut buffet-pöytä. Ja vaikka siellä ei hirveästi mitään mättöä olekaan tarjolla, niin aina olen omani ottanut. Nyt sitten mukana oli omat eväät ja sitten buffan naiset kilttinä keittivät minulle myös muutaman kananmunan iltapäivän ruoaksi.

Toisella viikolla paino ei vaa'an mukaan tippunut vaan maanantaina paino oli 200 g enemmän kuin toisen viikon alussa. Mutta kehitys näkyi liikunnassa ja mitoissa. Vyötäröltä oli taas vähän sulanut pois, hyvässä vauhdissa ollaan.

Viikko 3 meni entistä helpommin. Toki ruokailuja saa miettiä, kun lapset eivät jostain syystä innostu syömään parsakaalia ja kesäkurpitsaa joka päivä :) Lauantaina oli myös eka Reward day eli RD. Söin aamulla ruisleivän juustolla ja kinkulla, ruoan kanssa vähän perunaa, iltapäiväkahvilla Runebergin tortun ja illalla lasillisen punaviiniä. Niin ja tein avian ihanaa suklaafudgea, johon tuli taateleita, raakakaakaojauhetta, kookosöljyä ja´kookosmaitoa. Voin suositella.

Treenejä olen nyt haasteen aikana tehnyt 5-6 iltana viikossa. Ehkä tuo määrä on vähän epärealistinen loppuelämää ajatellen, mutta kiva huomata, että lapsetkin ovat innostuneet jumppailusta.

Viikko 4 pyörähti tänään käyntiin ja paino oli 2,3 kiloa matalampi kuin kolme viikkoa sitten. Mitoissa on tapahtunut kivoja edistyksiä, en nyt muista tarkkaan paljonko on lähtenyt :) Mutta parin viikon pasta onkin sitten viimeiset punnitukset ja mittaukset. Tällä viikolla painetaan vielä täysillä ja aloitetaan tänään: Sprintit ja Rautajalka tiedossa, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti