perjantai 28. maaliskuuta 2014

Kevättä rinnassa

Piti päivittää tuo tylsä musta tausta, jonka valitsin blogia luodessani, koska en mitään muutakaan keksinyt. Nyt on aurinko porottanut niin lämpimästi, että alkaa itse kullakin olla kevättä rinnassa. Hassua miten auringonvalo oikeasti vaikuttaa näin suoraan mielialaan! Lastenkin kanssa ollaan muutamana iltana menty ulos vielä illalla ja takaisin sisälle vasta iltapalan aikaan. Tänäänkin ajattelin lenkittää koirat, ja sen jälkeen lapset saavat tulla ulos tekemään koirille makkarajälkeä pihalle.

Cooper ja viikonlopun liikunnat
Tänään lähden sitten illalla juoksulenkille, kunhan lapset ovat menossa nukkumaan. Viikon agitreenit on peruttu, koska hallilla järjestetään agikoulutusta tuomarin toimesta. Joten viikon rääkki on tehtävä sitten itse. Ajattelin ensin juosta vähän lämpimikseni ja sitten vetäistä 12 minuutin supervedon, maantiecooperiksi sen nimesin. Ei suuria odotuksia, kun maasto ei ole niin tasaista, mutta yritetään!

Viikonloppuna on vuorossa lauantaina salitreeni ja sunnuntaina sitten taas juoksupäivä. Saisinkohan itsestäni irti tällä kertaa sen tunnin juoksun? Alkaa Paavo Nurmi lähestyä ja mukava olisi se kymppi juosta tunnin tuntumaan, mutta ei näillä treenimäärillä kestävyys ainakaan kasva.

Vaa'alla olen käynyt valitettavasti päivittäin. Siksi siitä pysyttelin alunperin erossa, kun stressaan sen lukemista sitten ja se jotenkin ohjailee minua pidättäytymään syömisistä. No paino on tippunut maanantaista 700g, mikä on tosi hyvä määrä. Toki toivoisin noin kilon pudotusta viikkoa kohti, mutta onhan tässä vielä kolme päivää ennen seuraavaa punnitusta. Vaikka maanantai onkin kaikista typerin päivä punnita, kun viikonloppuna kuitenkin tulee syötyä hiukan enemmän kuin normaalisti.

Aurinkoista viikoloppua kaikille! Meillä avataan grillikausi lauantaina, en malta odottaa kanaa ja fetasalaattia, naminami!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti