maanantai 17. maaliskuuta 2014

Uusi alku

Ei tästä mitään tule
Kovasti yritin ilman sen suurempaa suunnitelmaa ja lopputulos on puhdas nolla. Tai no toki lihakset on isommat ja jaksan isommilla painoilla, mutta missään ei näy mitään. Päinvastoin, minusta tuntuu siltä, että näytän löysemmältä. 

Son loppu ny!
Nyt otetaan sitten käyttöön järeämmät aseet eli ruokapäiväkirja. Kirjaan sinne sitten tunnollisesti mitä syön ja yritän arvioida kuinka paljon. Enemmän tarttis näköjään syödä, voi päiväkalorit jäädä helposti 1200 kaloriin ja sehän on aivan liian vähän näillä liikuntamäärillä. Välipalat lähtee töihin mukaan heti huomisesta. Esimerkiksi tänään tuli syötyä töissä lohikeittoa ja nyt sitten on jo kiljuva nälkä (kello lähentelee neljää). 

Sali vaihtui
Vaihdoin viikonloppuna salia ja kävin miehen kanssa treenaamassa yhdessä ensimmäistä kertaa. Paljon menee aikaa oikeiden painojen ja uusien harjoitteiden suunnittelussa. Toki hiukan sitä PT:n hankkimista edelleen mietin. Mutta yritetään hetki näin, katsotaan mihin saakka päästään tällä.

Haaste
Lähdin mukaan Fit You Too:n kuukauden kestävään haasteeseen, aloituskuvatkin jo otin. Niitä saatte hetken odottaa. Mutta onhan sitä työnsarkaa, blääh. Mutta kuten jossain sanottiin: tämän kuukauden dieetti on ensi kuun kroppa. Eli sillä eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti