maanantai 31. maaliskuuta 2014

Miten menee?

Kaksi viikkoa takana, toiset kaksi edessä. Ei tämä nyt hirveän hurjalta tahdilta näytä! Tänä aamuna paino oli tasan 68, mikä tarkoittaa 0,7 kilon pudotusta. Ihan hyvä tulos, ei siinä mitään. Mutta kun tuo pudotus tapahtui jo tiistai-keskiviikkona, niin loppuviikosta ei ole sitten lähtenyt graamaakaan. Toki menkat tuli tähän sotkemaan koko pakkaa. Liikunnat ja syömiset meni ihan jees. Viikonloppuna herkuttelin yhdellä grillimakkaralla ja eilen tehtiin taas ihanaa pataleipää, mutta ihan ruodussa pysyttiin. Ei herkkuja, ei alkoholia.

En mä mitään Cooperia päässyt juoksemaan perjantaina, kun poika halusi mukaan lenkille ja pyöräilikin 6 km reippaalla vauhdilla. Aikaa meni 38 min eli vauhti 6,2min/km. Koirille tuo alkaa olla jo melko maksimivauhti, onhan niillä jo ikää 8 ja 10 vuotta. Lauantaina kävin aamusta salilla ja eilen lähdin sitten juoksemaan pitkästä aikaa 10 kilometriä. Siis oikeasti, ei tuntunut kevyeltä missään välissä. Aikaa meni vajaa 1h5min eli ihan kohtuuvauhtia kuitenkin juoksin. Tänään salitreeni taas ja huomenna tiistaina ihana LEPOPÄIVÄ! En käy kuin koirien kanssa rauhalliset kävelyt, muuten makaan sohvalla.

Keskiviikkona on sitten fysioterapeutti. Pari viikkoa sitten minulla oli niskat niin jumissa, ettei pää kääntynyt sivulle ja lääkäri määräsi fysioterapiaan. Työpaikan maksamalle fyssarille oli tietysti pitkä jono, joten ihan heti en päässyt. Akuuttivaihe meni lääkkeillä oli, mutta onhan ne niskat aina vähän jäykät tästä koneen edessä istumisesta. Katsotaan mitä fyssari tekee, toivottavasti ei pelkkää kotijumppaa vaan myös hierontaa :)

Kurinalaista viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti