maanantai 19. toukokuuta 2014

Ei musta vaan oo...

...hellekelin juoksijaksi! Eilen mittari näytti oikeasti hellelukemia ja Ingmannin Creamy Rocky Roadin syömisen jälkeen (en sentään koko pakettia! :P) päätin lähteä tekemään kevyen lenkin vaikka viime viikon juoksuohjelman kaksi treeniä olinkin jo hoitanut. 40 minuuttia puksuttelin keskivauhdilla 6,5 minuuttia/km ja hikeä virtasi. Ärsyttävintä on käsitaipeista valuva hiki. Pesin lenkin jälkeen myös hiukset, vaikken normaalisti keskellä päivää sitä teekään. Toivottavasti Paavo Nurmella kuukauden päästä on kohtuullinen keli, muuten aikatavoite jää vain haaveeksi!

Mä oon vähän masentunut tämän painnousuni kanssa, paino vain nousee nousemistaan. Se saattaa hetkiseksi tippua ja sitten ottaa taas uuden spurtin. Ei kuulosta kovin normaalilta, että paino nousee 800 grammaa päivässä eikä sitten kyllä tipu millään. Tulee mieleen vähentää vaan syömisiä, vaikka se ei taida olla lääke tähän. Ja tiedänhän minä, että se vaaka pitäisi heittää pois tai käydä siellä vain kerran viikossa, mutta merkkaan lukemat ylös vain kerran viikossa, joten tiedä painon nousseen ihan tasaisen varmasti... Blääh.

Ja mä tunnistan itsestäni sen pienen pirun, joka huutelee: kerta se joka tapauksessa nousee, mitä väliä, ota vähän lisää jätskiä. Mielestäni ei ole loogista kieltäytyä kaikista herkuista, mutta aika masentavaa, että jos normaalin ruokavalion päivänä syöt yhden palan mokkaruutua, vaaka näyttää seuraavana päivänä 400 grammaa enemmän eikä tipu pois. Ja tämä on taivaan tosi! Mä alan oikeasti kallistua siihen, että se on tämä hormonikierukka, joka näitä ongelmia nyt aiheuttaa, vaikka en ole koskaan uskonut sen enempää hormoniselityksiin. Mut enpä ole luovuttamassa! Mä uskon, että sinnikäs työ on pakko joskus näkyä jossain.

Viikonloppuna kyllä relattiin, vaikka salilla kävin ja juoksemassakin kuten yllä kerroin. Lauantaina grillailtiin. Tein huippuhyvän marinadin kanalle! Siihen tuli hunajaa, soijaa, sitruunamehua, mustapippuria ja rypsiöljyä. Tehtiin vartaita ja syötiin ulkona. Namnam! Eilen tein sitten ihania peruna-porkkanatikkuja ja lihapullia, koko perhe siis herkutteli melko terveellisesti :) No jäätelöä söin molempina päivinä, mutta se annettakoon anteeksi. Koirat eivät oikein halunneet lenkkeillä kuin aamulla, mutta eilen vietiin sitten ne uimaan koko perheen voimin. Meidän uimamaisterin päästin järveen ilman hihnaa, kun toivoin että kylmä vesi pakottaa sen pois. Sitä kun ei saa vedestä millään pois, jos sen sinne päästää! No nyt onneksi tuli katsomaan mihin ollaan menossa, muuten olisi siellä varmaan vieläkin :)

Tänään on taas salipäivä, kivaa! Mä olen oppinut tykkäämään tuosta uudesta saliohjelmasta, vaikka vieläkään en ole varma onko minulla tarpeeksi painoja joka liikkeessä ja taidankin tänään lisätä pariin hiukan lisää. Ojentajapunnerrukset ovat helvetistä, mutta yritän niitä nyt edes jotenkin saada tehtyä. Vihdoinkin penkkipunneruksessa alkaa kädet kehittyä ja kympeillä jaksaa tehdä neljä sarjaa ihan nätisti. Seuraava käsipainokoko onkin 12,5 kiloa, tuntuu kyllä hurjalta pistää 25% lisää?

Helteisen kuumaa kesää kaikille! Vaikka ei täällä taida kukaan edes käydä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti