maanantai 12. toukokuuta 2014

RÖyh!

Olipas viikonloppu! Tytön 3-vuotisjuhlia vietettiin lauantaina ja tuli odotetusti vedettyä melkoiset hiilariöverit kakun, pitsan ja karkin muodossa. Ja illalla kirsikkana kakun päälle vielä kolmisen lasia punaviiniä. Ei mikään ihme siis, että vaaka ei ollut aamulla ystävä. 1,5 kiloa kahdessa päivässä, pystytkö pistämään paremmaksi!

Perjantaina kävin illalla salilla ja oli kyllä mukavan hiljainen sali! Sain treenattua ison osan OP:n ohjelmasta heidän suunnitelmansa mukaan eli A1-A2-A1-A2 jne. Mä kyllä inhoan ojentajapunnerruksia! Mun ojentajat on mitä ilmeisemmin niin heikot, ettei niistä juurikaan mitään tule ja olen oikaissut tekemällä ne polvet maassa. Ja silloinkin jaksan juuri ja juuri ne vaaditut 10 toistoa! Muuten on kiva huomata, että kroppa jaksaa jo paljonkin.

Eilen sunnuntaina kävin juoksulenkillä. Gipiksen ohjelma sanoi, että vuorossa 45 minuutin intervallilenkki ja vaikka tuli valvottua yhteen (sain sentään äitienpäivän kunniaksi nukkua kahdeksaan) ja ne muutama viinilasikaan ei suorituskykyä nostanut, tunnollisesti lähdin tekemään lenkkiä. Alkulämpäksi 5 min vauhdilla 7:12/km, sitten 3 min vauhdilla 5:22 ja 2 min vauhdilla 7:12. Näitä intervallipätkiä sitten toistettiin 7 kertaa jonka jälkeen taas 5 min loppuun vauhdilla 7:12. Matkaa meni 7,5 km ja juoksin kaiken kaikkiaan 46 min. Hyvin pysyin noissa vauhdeissa, vaikka viimeinen intervalli oli kyllä melkoista tahtojen taistelua. Sykemittarin unohdin pistää tallentamaan suoritusta, mutta välillä vilkaisin sitä ja yli 170 mentiin nopeilla pätkillä. Huomenna olisikin vuorossa maksimisyketreeni, vain 28 minuuttia onneksi.



Äitienpäivästä voin sen verran kertoa, että aamupala oli ihanasti katettu pöytään ja sain pojalta itse tehdyn käsikorun ja tytöltä itsemaalatun kukkaruukun. Mies oli ostanut äitienpäiväruusun, jonka siirrän ulos, kunhan ilmat vähän paranee. Eipä se sen isompi juhlapäivä ollut, mies laittoi lohta ja perunoita (mä söin salaattia), mutta ihan samalla tavalla sain erotuomarina olla koko päivän ja edes vessaan en päässyt ilman, että joku tulee perässä aloittaen "Äiti..." :) No onhan ne kyllä ihaniakin!

Aamulla käytiin tytön kanssa neuvolassa. Pituutta oli 95,2 senttiä ja painoa 13,8 kiloa. Solakka tyttö herkuttelusta huolimatta. Nyt taas tiukempi herkkukuri ja herkkupäivästä pidetään kiinni. Kaappi kyllä tursuaa edelleen kaikkea hyvää, mutta onneksi pussit saa aina kiinni. Jos ei muuten, niin pistetään jesaria!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti