maanantai 26. toukokuuta 2014

Jotain on muuttumassa...

Korvien välissä on tapahtumassa muutosta! Ne hirveät sokerihimot ovat häipymässä, vihdoin. Enhän mä totaalikieltäytyjä ole edelleenkään, mutta esimerkiksi viime viikolla en ostanut itselleni karkkia vaan maistoin muutaman lapsilta. No jäätelöä meni joka päivä, mutta lasken sen pieneksi pahaksi. Siinähän on myös proteiinia :D

Paino ei hirveästi tipu, mutta alaspäin on menossa hitaasti. Ja yritän itselleni edelleen hokea, etten mä ole oikeasti millään dieetillä vaan haluan saada lihasta ja samalla polttaa rasvaa. Kitukuurilla kyllä saisin painoa alaspäin, mutta ekana se taitaisi lähteä lihaksista.

Eilen oli taas salipäivä ja se on kyllä kivaa. Olen OP:n ohjelmaa muokannut jo hiukan itselleni sopivammaksi eli räkkileuanvedon muutin ihan normaaliksi laitteessa tehtäväksi leuanvedoksi, kun haluan oikeasti saada niitä leukoja vedettyä useamman kuin sen yhden. Sitten ongelmana on nyt liikkuvat askelkyykyt. Teen ne 17,5 kilon käsipainoilla ja kädet eivät kyllä pysty kannattelemaan yhtään enempää. Pitäisi kysyä varmaan joku korvaava liike sillekin. Ojentajapunnerrukset on ihan hirveitä, mun ranteet ja olkapäät ei niistä tykkää, joten vaihdoin eilen tilalle ihan dippauksen.

Eilen salin jälkeen ei ollut yhtään nälkä palkkarin syömisen jälkeen, mutta pakotin itseni syömään pienen (vajaa 1dl hiutaleita) puuroa, sekaan hiukan maitoa ja paljon mustikoita. Hyvää oli! Kaurapuuroa mun on tehnyt nyt mieli jo viikon verran, mutta mies syö vain neljän viljan puuroa, enkä muistanut kauppalistaan kirjoittaa viime viikolla puurohiutaleita. Pitää yrittää muistaa huomenna kauppareissulla!


Viikonloppuna sää suosi ja bikineissä tuli liikuskeltua pari päivää. Viime viikolla otin myös edistymiskuvat, mutta valaistus on eri, joten ihan suoraanverrannollisia eivät taida olla. Mutta ehkä pienoista kiinteytymistä ylävatsalla on nähtävissä? No näihin kuviin ja tunnelmiin, bis später!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti