sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Köh, köh

Pakkasta

Pakkanen on pilannut mun viikon. Edes koirat ei halua lenkkeillä ja juoksemaan en ole edes uskaltautunut, kun sain vielä sitten pienen yskän ilostuttamaan päiviäni. Yskä ei tykkää yhtään tuosta kuivasta pakkasilmasta. Olo on muuten ihan normaali, ääni välillä lähtee ja yskittää, mutta ei muuta flunssan oiretta. Aika outoa.

Viime viikko meni liikunnan suhteen siis aika huonosti, kävelyä tuli päivässä alle tunti. Salilla ehdin käymään keskiviikkona ja launtaina. Oli kyllä kiva huomata, että kun latasin jokaista laitetta varten asteen isommat painot, jaksoin silti tehdä 10-12 toistoa x3 jokaisella. Jalkoihin lisäsin kyllä vielä reilummin, nyt mennään 45 (+2,3kg) painoilla. Oon kyllä superiloinen, että voimat oikeasti kasvaa! Vatsalankussakin mennään kivoissa numeroissa, lauantaina ensimmäistä kertaa 1,5 minuuttia. Tänään olisi taas vuorossa 1,5 min, samaten huomenna ja sitten aika nouseekin jo kahteen minuuttiin! Vähän epäilen jaksanko mitenkään kahta minuuttia, mutta yritetään ainakin. 

Tänään menen illlla lasten mentyä nukkumaan salille yskästä huolimatta. Keskiviikkona alkaa sitten jalkapallo joulutauon jälkeen ja torstaina olisi kaveriporukan intervallitreenit, jos vain miehelle sopii siirtää hänen salivuoroaan perjantaille, kun on vapaalla tai sitten jos kaverit suostuisi aloittamaan jo 18.30, niin ehdittäisiin hyvin ennen lasten nukkumaanmenoa. Lauantaina olisi salipäivä taas eli jos kaiken tämän teen ja normilenkit koirien kanssa päälle, niin liikunnallinen viikko tiedossa!

Herkkulakolle kävi köpelösti
En mä sitten ole saanut itseäni pidettyä kurissa. Mutta paljon vähemmillä herkuilla on menty joka tapauksessa ja yritän samalla tavalla jatkaa helmikuun loppuun. Eli en osta itselleni herkkuja, mutta en niistä kieltäydy (esimerkiksi kylässä pullasta). Taidan huiputtaa itseäni :) Mutta yritetään!

Välituloksia 
Vielä ei olisi ihan kuukausi ekoista kuvista, mutta teki mieli ne ottaa. En mä kyllä kuvissa juurikaan eroa näe. No jos jotain haluaa nähdä, niin ehkä pömppis on aavistuksen pienentynyt ja vatsalihakset ehkä hiukan siintävät rasvan alta. Hahha! Mitoissa eroja ei hirveästi näy. Vyötärö kapeimmasta kohdasta -0,5 cm, navan alta -1cm ja reisistä -1 cm. Mutta onhan nuokin ihan ok, ottaen huomioon sen, etten ole tosiaankaan juurikaan mitään muuttanut.



Pakkasesta huolimatta, mukavaa viikkoa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti