maanantai 13. tammikuuta 2014

Tunnustan, repsahdin

Heikko

Mun selkäranka kesti sitten kokonaiset 10 päivää. No onhan se suoritus sekin! Perjantaina söin 6 karkkia ja pienestä muffinsista puolikkaan (tyttö oli päivähoidossa tehnyt ja toi meille kaikille yhdet kotiin). Lauantaina söin 15 g suklaata ja eilen sitten muutaman kourallisen nallekarkkeja, kun lapsille annoin. Nolottaa. No nyt taas itseä niskasta kiinni ja kohti kuun loppua. Ehkä mä pääsen tän yli :) Alkoholia ei kyllä ole tehnyt edes mieli, eli tipaton pitää!
Vieras sali

Lauantaina menin käymään tutustumassa vieraalla salilla ja voin sanoa, että en ollut ihan omassa ympäristössäni. Design saunat, ja salille oli osa tullut enemmänkin näyttäytymään. Treenaaminen ei tuonut hikeä pintaan ja painot oli säädetty niin alhaalle, että mitään työtä niiden eteen ei tarvinnut tehdä. Salilla oli myös sen verran porukkaa, että laitteisiin sai odottaa. Ja mikä ihmeellisintä, painot oli ihan erit vaikka periaatteessa tein samaa liikettä! Esimerkiksi jalkaprässissä omalla salilla painot on siellä 35 kilon luokkaa, tuolla heitin tankoon 60 kiloa ja edelleen meni liian kevyesti 3x12 toistot. Mutta sain tuosta nyt innoitteen, että keskiviikkona treeneissä pistän kaikkiin omalla salilla lisää painoja ja teen vaikka 8-10 toistoa, jotta alkaisi lihasmassakin kasvamaan.

TRX

Eilen sitten kävin toisen TRX-tunnin omalla salilla. Jos joku ei tunne kyseistä lajia, niin tsekkaappa esittelyvideo Youtubesta



Minulla oli sykemittari mukana ja vaikka yritin itse tehdä liikkeet mahdollisimman tehokkaasti (esimerkiksi kyykkyjä 45 sekunnissa n.30), niin en saanut kaloreita mittarin mukaan kulutettua tunnissa kuin reilut 200. Mutta mun kyljet on niin kipeät että yskiminen sattuu (kylkilankku remmeissä on ah niin tuskainen), hauikset ja ojentajat on arat ja takamuskin tuntuu kipeältä, joten tehoja treenissä oli varmasti. 

Edelleen en kyllä huomaa mitään eroa missään :D Jos olisin kärsimätön tässä asiassa, niin voisin harkita luovuttamista. Mutta haasteet on edelleen olemassa! Leuanvetoa olen treenannut päivittäin melko lailla ja vatsalankku-haasteenkin otin mukaan. Tänään lenkillä treenataan leuanvetoa ja illalla lankkua vuorossa 45 sekuntia. Jos joku on lankkuhaasteesta kiinnostunut, niin tässäpä treeniohjelma

Energistä viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti