keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Lepakkovuorossa salilla

Aamuvirkku, illan torkku

Eilen kävin ensimmäistä kertaa salilla ilta-aikaan eli lasten mentyä nukkumaan. Tai no, tyttö päätti, että häntä ei nukutakaan ja jouduin miehen pyytämään nukutusvuoroon reilun puolen tunnin yrityksen jälkeen. Meillä vuorotellaan siinä kumpi "laittaa" kumman. Poika haluaa edelleen nähdä vanhemman nukahtaessaan, mutta huoneessa ei tarvi istua. Lueskelen itse usein lehteä keittiössä sen aikaa. Tytön nukutusasiat on vielä vaiheessa.

Olin autossa melkoisen väsynyt ja ajattelin, että mitenköhän jaksan tehdä, kun kävin koirien lenkin osittain juoksemalla ja sisäinen kello kertoo minulle sen, että ysiltä pitäisi olla jo sohvalla katsomassa telkkaria. Futistreenit ovat kyllä 21-22 talviaikaan, mutta niitä ehti olla vain muutamat ennen joulutaukoa. 

No kuitenkin jaksoin oikein hyvin ja tuntui, että muutamiin liikkeisiin saisi jo lisätä vähän painoja, jotta saadaan paremmat tehot. Rintaprässi jäi tekemättä, kun joku toinen valtasi penkin ja oli siinä koko sen ajan, mitä salilla olin. En sitten lennosta keksinyt jotain muuta liikettä sen tilalle. Mutta pääasia oli, että sain hommat tehtyä!

Tänään oli sitten välimittausten vuoro

Kyllä minä tiesinkin sen jo etukäteen, eli ei muutoksia kahteen viikkoon. Tai tokihan tämän voi ajatella positiivisesti, että runsaalla jouluherkuttelulla ei ollut mitään vaikutusta vaan kaikki mitä syötiin, kulutettiin! Enkä minä ole mitään ihmedieettiä edes hakemassa, sitä varten pitäisi tietysti vähentää syömisiä reilusti. Mutta kuulemma lihastenkasvatus ja vähäkalorisuus ei sovi yhteen. Eli jatketaan näin: herkuttomasti ja vähän tarkemmalla ruokavaliolla.

Mittoja tännekin: 
rinnan ympärys - vyötärö (kapeimmasta kohdasta/navan alta)- lantio - reisi
9.1.2014 81 - 73/86 - 99 - 57

Energistä torstaita kaikille, josko saataisiin vihdoinkin pakkasia ja lunta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti