torstai 10. huhtikuuta 2014

Ei tipu, ei sitten millään

Taas mä olen siinä pisteessä, että vaakaa tulee seurattua turhan paljon. Mutta on käsittämätöntä, ettei paino oikeasti ole tippunut koko viikolla yhtään. Nyt ollaan edelleen +200g viime viikon perjantaista. Syömiset on varmasti alemmat kuin kulutus, mutta onko ne sitten jopa liian alhaiset? Kalorilaskurin mukaan 1500 kaloria päivässä tulee syötyä ja kulutus keskimäärin liikunnalla päivää kohti on reilut 400. Mutta niin se vaa'an lukema vaan on ja pysyy.

Huomenna en kyllä aio miettiä vaakaa yhtään. Baila, baila vaan! Mä lupauduin tekemään kakun bileisiin, agilitykakkua olisi tarkoitus tehdä. Katsotaan miten sellainen onnistuu :) Tänään haen sitten vihreää sokerimassaa kaupasta ja esteiden suunnitelmat on valmiit. Kakkuun tulee sisälle mansikkarahka ja päälle sitten vihreä sokerimassa ja ehkä kermapursotukset reunoille, jos sokerimassa ei riitä. Päälle tulee sitten keinu, hyppy ja kepit. Ja tietysti koirana (on valmis lelukoira) on parsonrussellinterrieri :)

Tänään saatiin töissä tietoon miten viime vuosi meni ja ihan kiva 5% palkankorotus napsahti. Bonuksiakin tuli entiseen firmaan nähden (bonuksia ei maksettu enää vuosiin) tosi hyvin, parin kuukauden palkka. Raha polttelee tietysti taskussa, joten tänään käyn tilaamassa kauan himoitsemani pesutornin. Niin ja reissu etelään kevääksi 2015 varataan ensi viikolla. Lasten ensimmäinen ulkomaanreissu :)

2 kommenttia:

  1. Tuollaisen työn mäkin voisin ottaa :D Laita sit kakusta kuvaa! Agility kakku kuullostaa hienolta, juhlitteko jotain agiin liittyvää? Mukavia bileitä ja unohda tosiaan vaaka!!!

    VastaaPoista
  2. Juhlittiin yhden kaverin töihinpaluuta ja toinen kaveri täytti 35 vuotta. Niin ja onhan tässä vuoden aikana tullut pari agi/hyppyvaliota ja muutakin menestystä (muille kuin minulle :D) Ja kaikki ollaan tutustuttu koirien/agilityn kautta, joten kakku oli looginen valinta.

    VastaaPoista