maanantai 14. huhtikuuta 2014

Taikinasta teräkseksi!

Tänään alkoi sitten Taikinasta Teräkseksi - haaste. Eka salitreeni tehdään tänään illalla, saa nähdä miten sopii mun kropalle.

Viikonloppuna mässättiin ja turvottiin, nestettä on kivasti kropassa. Mutta positiivista oli se, että mopo ei karannut käsistä ja olin aamulla kympiltä koirien kanssa lenkillä ja sen jälkeen käytiin virpomiskierros lasten kanssa. Ei siis minkäänlaista krapulaa, jee! Juhlat oli kivat, ruoka hyvää ja sitä oli riittävästi. Illalla oltiin tanssilattialla koko aika baarissa, reilut pari tuntia sheikattiin buutia :D

Kakku, noh, oli aika simppeli. Tarkoitus oli tehdä kunnon este ja tehdä keinuun myös kontaktit, mutta en sitten jaksanut nähdä vaivaa. Kakku ei ole parhaita tekeleitäni, mutta kakku kuitenkin.

Tytön synttärit on vajaan kuukauden päästä, sinne pitäisi joku kiva kakkuidea kehittää. Viimeksi pojan synttäreillä on Angry birds -kakku ja tytön synttäreillä perhoskakku. Jotain uutta kivaa ideaa pitäis miettiä. Tyttö toivoi karkkikakkua, mitä ikinä se tarkoittaakaan :)

Nyt lähden kampaajalle hakemaan uutta tukkaa, en kyllä vieläkään tiedä mitä tälle reuhkalle teen. Mustaa? Vaiko sittenkin punaista? Tai ehkä vaaleata?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti