tiistai 15. huhtikuuta 2014

Kiva päivä eilen!

Eilen menin siis töiden jälkeen suoraan kampaajalle, ja suuntaviivat oli siinä vaiheessa melko selvät. Eli mustan halusin pääväriksi, mutta vähän twistillä eli värjättiin hiusten alaosa vaaleaksi. Ei mun tukasta blondia saa ja itse asiassa se jäi sellaiseksi vaaleanpunaiseen taittuvaksi vaaleaksi, kun siinä alla on ollut aika monta kerrosta punapigmenttiä. Kampaaja olisi halunnut värjätä alaosan vielä kerran, mutta aikaa oli mennyt jo 2,5 tuntia (onneksi olin päivän viimeinen), joten päätettiin katsoa miten väri muuttuu parin pesun aikana. Mielestäni ihan onnistunut lopputulos!


Kampaajan jälkeen rynnin kotiin ja onneksi mies suostui lähtemään koirien kanssa lenkille, niin ehdin vähän jutella lasten kanssa + tehdä tämän päivän ruoan. Niin ja päivällisen söin vasta klo 19 eli nälkä oli huutava! Kahdeksalta lähdettiin naapurin kanssa salille ja teinkin Optimal Performancen salitreenin muutamalla lisäyksellä eli tein liikkeiden lisäksi omassa saliohjelmassani olevan vapauden patsaan tosi pienillä painoilla, kropan kääntöjä ja vielä jalkaprässin. Nyt onkin sitten ahteri melkoisen kipeä! Niin ja onnistuin OP:n ohjelmaan kuuluvilla lantionnostoilla saamaan mukavat mustelmat lantioon, kun en laittanut sitä suositeltua patjaa väliin. Tyhmästä päästä kärsii jne.

Tänä aamuna otin sitten myös neljän viikon seurantakuvat. En kyllä huomaa mitään eroa kuvissa, mutta housut tuntuivat sujahtavan aamulla helpommin päälle. Ja on sitä painoa se 1,5-2 kiloa tippunut, mikä on tietysti normaalipainoiselta oikein hyvä saavutus :)


Pääsiäisenä on tiedossa syöpöttelyä anopin luona. Niin ja sunnuntaina starttaan koiran kanssa agikisoissa vuoden tauon jälkeen. Ei tarvitse ummetuksesta sinä päivänä kärsiä, voinen veikata! Ei olla treeneissä suoritettu kolmea estettä enempää virheittä nyt paluun jälkeen, joten kaukaiselta tuntuu ne ennen taukoa tehdyt nollat...

1 kommentti:

  1. Tiedän aika monta jolla pakarat kipeät just nyt :D Tsemppiä kisoihin!!! Muista pitää hauskaa ;)
    Mä en edes viitsi ottaa jälkeen kuvia vielä kun kauhea turvotus päällä kuukautisten ja mahataudin jäljiltä.... :(

    VastaaPoista