sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Edistystä ja muuta höpinää

Aloitetaan ensin statuksesta. Odotetusti paino nousi reissussa, +400g näytti vaaka tänään (+700g eilen). Ei siis mitään katastrofaalista. En syönyt suklaata tai muuta herkkuja reissussa, mutta ravintolaruoat eivät ole niitä keveimpiä ja tämä alla oleva annos ei taida ihan olla mikään treenaajan annos muutenkaan :D
Siis ehdottomasti PARAS hampurilainen, jonka olen syönyt varmaan elämäni aikana. Onneksi uskalsin kokeilla jotain uutta. Tässä on siis 180 g pihvi, jonka päällä on chutney. Chutneyssä on paprikaa, aprikoosia, sipulia, rusinoita ja päällä vielä manteleita. Ranskalaisia oli ihan älytön määrä, en syönyt kuin pienen osan niistä. Ja kaiken kruunasi suklaapirtelö (en ole syönyt pirtelöä varmaan kymmeneen vuoteen), jossa oli dops-keksejä. Niiiiin hyvää! Jos siis matkustatte Osloon, suosittelen kokeilemaan Døgnvill-ravintolaa.

Ostin reissusta myös mini-tobleroneja ja niitä olen syönyt nyt kohtuudella tässä viikonlopun aikana. Mutta perjantaina kävin agitreeneissä, lauantaina salilla ja eilen kävin intervallilenkin koirien kanssa.

Pääsiäisenä kävin muuten Tanita-mittauksessa ja aika masentavaa se on. Sehän ei ole suoraan verrannollinen InBodyyn, mutta melkein 30% rasvaa kertoi tämä mittaus minussa olevan. Aika masentavaa, mutta ajattelin nyt kevään mittaan käydä vielä InBodyssa tarkemman tuloksen saamiseksi.

Pääsiäisenä kisasin pitkästä aikaa koiran kanssa ja eihän se nyt mitenkään hienosti mennyt. Ekalla radalla koira karkasi ensimmäistä kertaa kisahistorian aikana. Ja kun katson videota toiselta radalta, ohjaan edelleen ihan kumarassa ja meno näyttää hirveän hiiiiitaaaaalta. Mutta nyt on jää murrettu ja lähdetään treenaamaan ja kisaamaan taas enemmän.


Viikonloppuna leivoin sitten jo yhden kakkupohjan ja suklaamuffinsseja tytön synttäreille. Oli tarkoitus leipoa myös toinen kakkupohja, mutta leivinjauhe loppui kesken. Tytöllä todettiin eilen myös korvatulehdus ja poika veti pyörällä pusikkoon sillä seurauksella, että molemmilla puolilla kasvoja on vekit ja toinen on tosi lähellä silmää. Onni onnettomuudessa siis, ettei silmään osunut, siinä olisikin ollut isompi murhe.

Treenibloginhan tämä piti olla eikä kertoa juttuja toinen toistaan ihanammista herkuista! OP:n valmennus päättyy tällä viikolla ja sen saliohjelmasta olen tykännyt ihan hirveästi. Ja on aika motivoivaa, kun kehityksen myös huomaa. Nyt teen ylätaljan jo 40 kilolla, kun aloitin 25 kilosta kaksi viikkoa sitten! Ja lukuunottamatta rintalihasliikettä kehitys on muissakin ollut tasainen. Niin ja tänään vedin ihan ensimmäisen leuan ilman mitään hyppyjä tms. En katsonut olisiko nousut useampikin, kun tämä oli jo niin huippu juttu!

Makoisaa viikkoa!


1 kommentti:

  1. Hienoa menoa teiltä agility radalla!!! Harmi tuo pikku virhe :( Ja onnittelut eka leualle, muistan niin tunteen viime kesältä kun sit vaan onnistuin. Mikä voittaja fiilis eikö vaan ;)

    VastaaPoista