keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Hyvin menee?

Käsittämätön tulos maanantaina. En käynyt vaa'alla pääsiäisenä, kun tuli syötyä suklaamuna jos toinenkin ja odotin nousua. No maanantaina astuin vaa'alle ja tulos oli tämä

14.4. (OP Taikinasta teräkseksi -aloitus) 67,9 kg, napa 78 cm, lantio 99 cm, reisi 55 cm
21.4. 66,2 (-1,7), napa 75 cm, lantio 98,5 cm, reisi 55cm

Jostain syystä siis paino, joka junnasi pari viikkoa, tipahti humisemalla alas, vaikka söin mielestäni enemmän kuin yhtenäkään aikaisempana viikkona. Vai oliko tämä juurikin syynä? Niin ja navan ympäriltä lähti 3 cm! Salilla kävin kolmesti, ja futiksessa kerran. Juoksemaan en ehtinyt. Uusi tuttavuus oli palautusjuoma! En ole koskaan niitä harrastanut, mutta kun OP:ssa kehotettiin niitä nauttimaan, ostin kokeeksi valmiin Fast Recovery&Protein Suklaa -"juoman", joka yllätti minut maullaan. Sehän oli kuin vanukasta olisi juonut! En tiedä johtuiko siitä, mutta maanantain salitreenin jälkeen en ollut mitenkään erikoisen kipeä mistään paikasta :)

Nyt sitten uusi viikko on lähtenyt hienolla energialla käyntiin, vaikka työmatka Norjaan tuli tätä sotkemaan. Mutta yritän syödä suhteellisen terveellisesti täälläkin. Niin ja eilen käytiin työkaverin kanssa juoksemassa 35 minuutin lenkki (joka sisälsi Norjalle tyypilliseen tapaan paljon nousuja + rappuja) ja tänään aamulla tein puolen tunnin tehokkaan salitreenin. Hotellin sali on kohtuullisen hyvä, sain tehtyä hiukan modifioiden OP:n sali/kotitreenin yhdistelmän. Kylläpä hotellin aamiainen maistui hyvältä treenin jälkeen! Otin vähän pekonia, munakokkelia, paistetun munan, kasviksia, luonnonjugurttia, mysliä ja sämpylä juustolla ja kinkulla + kahvia ja vettä.

Tänään mietittiin, jos mentäisiin vielä juoksemaan ennen illallista. Sää ainakin vaikuttaa siihen sopivalta. Huomenna ei välttämättä ehdi aamusalille, jos en herää vielä vähän aikaisemmin (tänään heräsin 6.15 salille). Huomenna nimittäin pitää olla töissä "jo" klo 9. Mutta huomenna pääsen myös kotiin! Minun piti olla alunperin perjantai-iltaan, mutta perjantaille ei ollutkaan kuin yksi koulutus ja työkaveri sanoi hoitavansa sen, kun jää joka tapauksessa viikonlopun yli töihin tänne. Eli huomenna pääsen sitten jo iltapäivällä lähtemään lentokentälle - ja katson onko oikea "tax free" halvempaa. Jos jotain meikkejä löytäisi + mies toivoi viskiä tuliaisiksi. Lapsia tietysti unohtamatta :)

Aurinkoista ja energistä viikkoa!



2 kommenttia:

  1. Hienoa!!! Syömällä se lähtee mä niin lupaan :) Ja välillä tarvii herkutella ja löysiä, ei se keho ja pää muuten jaksa. Itse olin kuukauden keräksi haasteessa tiukasti ilman herkkuja mutta sit pääsiäisen herkuttelin ja nyt en ole vetänyt mitenkään herkuttomalle mutta kohtuulliselle. Esim arkena en herkuttele mutta viikonloppuna kyllä.
    Oletko muuten ollut missään OP muussa valmennuksessa? Itse olen ollut TTssä etänä ja voi kun tykkäsin. MM valmennus kiehtoo kovasti mutta katsotaan katsotaan. Toukokuussa menen Tampereelle ja silloin käyn samalla BioSignature mittauksessa ja yhdessä salivalmennuksessa. Odotan jo niin innolla!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tällä viikolla tuli sitten 400 grammaa takaisin, mutta josko se tippuis. Mutta en tosiaankaan vetänyt ihan nolliin nyt enää :)
      En ole ollut missään OP-valmennuksessa, mutta saliohjelmasta olen tykännyt ihan hirveästi. Ja joku kehonkoostumusmittaus olisi kiva kyllä tehdä Tanitan lisäksi

      Poista